
Ingrediente:
- 1 piept de pui
- 10 - 11 cartofi rosii (medii ca marime)
- 4 morcovi marisori
- 2-3 radacini de patrunjel
- o telina mica (sau jumatate dintr-o telina mai mare)
- 2 castraveti murati
- 1 gogosar in otet
- cateva masline pentru aroma
- maioneza (300 - 350g)
- sare
- piper
- 1 lingura de mustar
Mod de preparare:
- cartofii se spala si se pun la fiert, in coaja
- puiul si legumele se pun la fiert intr-o oala cu multa apa
- maioneaza o puteti pregati dupa reteta de aici (dureaza doar 1 minut prepararea si este foarte gustoasa)
- dupa ce fierb toate legumele se lasa la racit
- cand s-au racit, cartofii se curata de coaja si se taie in cubulete mici (cam de dimensiunea unei unghii)
- morcovii si patrunjelul se taie pe lung in 4, sau in mai multe parti, apoi se toaca tot in cubulete (mai mici decat cartofii)
- maslinele, castravetii, telina si gogosarul se taie felii subtiri, apoi se toaca cubulete marunte
- cu puiul facem la fel cum am procedat si cu legumele
- dupa ce am taiat toate legumele si carnea, le punem intr-un vas incapator si le amestecam bine
- adaugam apoi maioneza si o lingura de mustar, sare si piper dupa gust
- se amesteca bine toate, se imparte apoi in cateva vase sau se poate baga intr-un castron mai mare la frigider
- este mai buna a doua zi, dupa ce se leaga mai bine toate legumele si se combina aromele lor

